Jeg har prøvd mange terapier - fysioterapi, akupunktur, kiropraktikk, medisinsk massasje, osv. Disse har fungert for meg, men bare midlertidig, ettersom symptomene alltid har dukket opp igjen. Siden jeg startet på 10-serien med Elisabeth hos Nordic Rolfing, har jeg gjort fremskritt på måter jeg ikke har opplevd før. Jeg har hatt enorm smertereduksjon, og muskelene er ikke stive som de var før. Elisabeth har forklart formålet og målene med Rolfing behandlingen for meg, og jeg er nå mye mer klar over kroppsposisjonene og kroppsholdningene mine gjennom dagen. Rolfing frigjorde kroppen min og skapte bedre kroppsstruktur og bevegelse, og jeg føler meg mye sterkere nå. Hun jobber ikke bare med problem områdene, men også deler av kroppen min som jeg ikke visste kompenserte for svakheten i ryggen. Energien min har økt, og jeg er kan faktisk bevege meg og trene uten smerter. Elisabeth er veldig behagelig å jobbe med og jeg anbefaler alle og prøve Rolfing!

Lena J.

 

Rolfing er min favoritt av alle behandlinger. Gjennom mine 44 år har jeg prøvd en rekke forskjelligetyper. Jeg har MS, og jeg ble veldig glad da jeg fant ut at Elisabeth skulle starte med Rolfing. Mens hun gikk på skole og lærte, øvde hun på meg, til kroppens store fordel, og jeg ser henne fortsatt annenhver uke, 8 år senere. Rolfing løser opp vevet og musklene mine så jeg kan føle mere velbehag i hverdagen.

 

Når du blir eldre, blir fleksibiliteten og evnen til å bevege deg begrenset, og du har mer vondt. Elisabeth var i stand til å forbedre bevegelsesområdet mitt, gjenvinne styrke og stabilitet, frigjøre bevegelse og redusere smerte. Det hjalp meg med rygge, knærne, og jeg kunne fortsette med å stå på ski og det hjalp med søvnen. Hun er kunnskapsrik, medfølende og effektiv, og hun har hjulpet meg betydelig.

Selene

 

Elisabeth er en dyktig og profesjonell Rolfer. Gjennom å fullføre 10-serien med Elisabeth, gikk jeg fra å føle meg bra til å føle meg fantastisk. Hun har magisk forbedret min holdning, balanse og generelle velvære, samtidig som hun hjalp meg å legge minst en centimeter til høyden min. Jeg anbefaler henne til alle som vil føle seg  på sitt beste
!

Sara A.

 

Jeg hadde hatt et hofteproblem og lette etter muligheter for å lindre smertene i det daglige. Jeg veide alternativene mine og følte jeg var for ung til å bare gå inn for kirurgi, og det er ikke et alternativ jeg virkelig ønsket å ta. Elisabeth jobbet sammen med meg for å forstå hofteproblemet og for å informere meg om hvordan det påvirket gangen min og resten av kroppen min generelt - hun tok meg med på en"reise" innen kroppsarbeids som er langt fra bare en massasje, men mer en opplæring i kroppsbevissthet. I dag er det fortsatt hennes stemme som styrer meg mens jeg sitter ved datamaskinen min, om hvordan holdningen min skal være når jeg sitter, og i treningsstudioet mens jeg går på tredemøllen og ser gangen min og tenker på fotplasseringen når jeg ser i speilet. Jeg anbefaler henne absolutt for alle som leter etter mer enn bare kroppsarbeid - hun er som en Sherpa som gir veiledning, instruksjon, en empati for å bringe deg trygt til dine mål. Det har gått over et år, og jeg føler meg fortsatt slik og ser frem til å finne tiden til å gjøre en oppfriskning snart!

Daniel A.

 

Elisabeth er en begavet kroppbehandler. Jeg har lidd av en bekkenhelling og skuldersmerter i årevis. Før jeg fant Rolfing, har jeg vært hos leger, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, kiropraktorer og akupunktører for å behandle smerter. Jeg fullførte 10-serien med Elisabeth for omtrent ett år og har gjort vedlikeholdsbesøk siden den gang. Dette er den eneste typen behandling som virkelig har forandret kroppen min og tilbudt varig smertelindring. Selve opplevelsen kan være intens, men jeg liker det. På toppen av alt dette er Elisabeth en så snill og nydelig kvinne som er en fryd å besøke, og jeg kan ikke anbefale henne nok!

Kathrine G.