Spørsmål

Hva er fokuset i en Rolfing® behandling?

Rolfing® fokuserer på å forbedre kroppen i sin helhet, og er rettet mot å forbedre kroppens funksjon over en lengre varig periode (måneder eller år), gjennom å jobbe med hele kroppen fra topp til tå.

Hvordan fungerer Rolfing®?

Rolfing® justerer kroppen din til å være i samsvar med tyngdekraften, og man får bedre plass i rygg og nakke og hofter og bein, slik at man kan bevege seg enklere i hverdagen.

Kan man bli kvitt kroniske smerter eller smerter generelt med Rolfing®?

Ja, Rolfing® kan hjelpe mange med kroniske smerter og smerter generelt. Vi kan ta en vurdering over telefonen eller du kan sette opp en time så vi kan finne ut om Rolfing® kan hjelpe deg.

Hva bør jeg gjøre før og etter en behandling?

Drikk godt med vann før og etter behandlingen fordi bindevevet tar opp mye vann fra kroppen din underveis i behandlingen. Det anbefales at man ikke trener altfor hardt etterpå.

Er Rolfing® vondt?

I begynnelsen da Rolfing® først fikk offentlig anerkjennelse, ble det sagt at Rolfing® kunne være vondt. Siden den gang har arbeidet hatt en veldig utvikling.  Behandlingen kan variere fra behagelig frigjøring til litt ubehag, ofte beskrevet som 'godt vondt', men ikke skarp eller smertefull. Jeg jobber med hver klient som individ. Hvis man opplever ubehag justeres intensiteten i behandlingen og jeg forsikrer meg om at kunden ikke opplever den videre behandlingen som smertefull.